Bizimle İletişime Geçin

Çanakkale

İsmail Kaşdemir: “Yeni dönem Çanakkale’nin altın dönemi olacak”

Yayınlandı

-

35a34AK Parti Çanakkale Milletvekili, 25. Dönem milletvekili adayı İsmail Kaşdemir; “Biz hep birlikte güçlü ve büyük bir aileyiz; çünkü biz genciyle, yaşlısıyla, kadını ve erkeği ile biriz ve beraberiz. Bu birlikte ve beraberliğe o kadar inanıyorum ki; 7 Haziran akşamı AK Parti yine Çanakkale’de birinci parti olacak ve milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

“Çanakkale’ye hizmet etmenin gururunu yaşıyorum”

Birlikte siyaset yapmaktan büyük onur duyduğu Milletvekili Mehmet Daniş’e teşekkür eden ve Çanakkale’de AK Parti’nin yine birinci parti olacağını ifade eden Kaşdemir, “Allah nasip etti, 2011 yılında Çanakkale gibi müstesna bir ilin milletvekili olmanın onurunu ve gururunu yaşadım. Çanakkale milletvekili olmanın yükü ağırdır, omuzlarımızdaki ağır yükün bilinciyle çalıştık, gayret ettik ilimize yatırımlar kazandırdık, Çanakkaleli hemşerilerimize hizmet ettik. Bu onuru yaşadık. Allah’ıma bin kez şükürler olsun ki; bu yükü taşırken yalnız değildim; bütün kardeşlerimle, bütün teşkilat kardeşlerimizle bu yükü birlikte taşıdık. Milletimizin emanetine laf getirmeden bugünlere kadar geldik. 2011 yılında meclise gittiğim zaman; Çanakkale milletvekili olarak Ankara’da kendine yer edinmiş çok müstesna bir isimle birlikte çalıştık. Çanakkale’yi başarıyla temsil etmiş, 2011 yılından bu yana arkadaşça, kardeşçe beraber milletvekilliği yaptığım Sayın Milletvekilimiz Mehmet Daniş’e, Mehmet ağabeyime çok teşekkür ediyorum” dedi.

“Milletimiz hizmet edeni, kendinden olanı bilir”

AK Parti hükümetinin millete her zaman daha iyi hizmet ettiği için vatandaşlar tarafından tekrar tekrar tercih edildiğine vurgu yapan AK Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir; “Bu millet 100 yıl önce olduğu gibi bugünde hiçbir zaman birbirinden ayrılmayacaktır. Çanakkale bu ülkenin manevi başkentidir, Çanakkale bu ülkenin cumhuriyete giden yolda ön sözün yazıldığı topraklardır.  Gelibolu’da ortak bir gelecek için şehit olmuş binlerce insan en sevdiklerinden vazgeçerek canlarını feda etmişlerdir. 100 yıl önce karşıda bağımsızlık aşkı ve vatan sevgisi vardı. Bugün AK Parti kadroları da 100 yıl önceki şehitlerimizin duygu ve düşünceleriyle, vatan sevgisini kendisine örnek alarak vatanına, milletine hizmet etmektedir ” şeklinde konuştu.

Durmak yok yola devam

AK Parti Çanakkale Milletvekili, 25. Dönem milletvekili adayı Kaşdemir  halkın sürekli desteği ile  durmak yok yola devam denildiğini ifade ederek “Bu millet çalışanı, hizmet edeni görür, bu millet istikrarı, kendisi gibi olanı sever. Milletimiz kendisi gibi ağlayanı, kendisi gibi güleni kendi gibi düşüneni sever. Bu millet Recep Tayyip Erdoğan gibi adamları sever, bu millet Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu gibi adam gibi adamları sever. Milletimiz doğru durabilen, dik durabilen, gittiği yoldan asla sapmayan, milleti dışında hiçbir yerden güç almayan insanları sever. Bu millet AK Parti’yi sever, çünkü bu milletin AK Parti’den beklentileri büyük. 2002 yılından bu yana milletimiz bizlere verdikleri oylarla; ‘sizlerin çalışmalarını beğeniyorum. Durmak yok yola devam’ demiştir. En son 30 Mart ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bu millet ‘bu ülkenin geleceğin AK Parti var, Türkiye’nin her yerinde yürüyün yanınızda ben varım’ demiştir. Bu millet bizi sevdikçe biz yolumuzdan dönmeyiz, sapmayız. Milletimizin bize olan güveni, sevgisi oldukça hizmetlerimize devam edeceğiz, Evvel Allah bizim de bu sevgiyle başaramayacağımız hiçbir şey olmayacaktır ” dedi.

AK Parti hükümetinin birinci önceliği her zaman millet olmuştur, milli irade olmuştur

7 Haziran genel seçimlerinde Çanakkale’de olduğu gibi tüm Türkiye’de tekrar AK Parti’nin birinci parti olarak sandıktan çıkacağını söyleyen İsmail Kaşdemir; “7 Haziran 2015 tarihinde milletimizin önünde yine bir terazi konulacak. Milletimiz neyin ne olduğunu gayet iyi bilmektedir ki; milletimizin ölçüsü 1950 yılından bu yana şaşmamıştır. Milletimiz her zaman haklı olanının, çalışanın yanında oldu. Milletimiz kendisine yapılan haksızlıklar karşısında susar belki ama oyunu kullanmak için sandık başına gittiğinde oyunu nereye vereceğini gayet iyi bilir. O sandık açıldığında bir bakmışsınız ki; Türkiye’nin Çanakkale’nin orta yerinde bir atom bombası gibi sonuçları patlar. AK Parti hükümetinin birinci önceliği her zaman millet olmuştur, milli irade olmuştur. Milletimizden başka da hiçbir yere sırtımızı dayamamışızdır. 7 Haziran seçimlerinde de sırtımızı yine milletimize yaslayacağız ”  dedi.

“Yeni dönem Çanakkale’nin altın dönemi olacak”

Seçim çalışmalarına başladıklarını belirten İsmail Kaşdemir şöyle dedi;  “AK Parti çok güçlü bir partidir. 7 Haziran seçimlerinden de tekrar başarılı olmak için Çanakkale’nin girilmedik sokağı, kapısı çalınmamış evi bırakmayacağız. Bugüne kadar gençlik kollarımız olsun, kadın kollarımız olsun AK Parti teşkilatlarımız çok fedakârca, gönülden çalıştılar, kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Bizlerde diğer aday arkadaşlarımla birlikte bir yandan tüm kasaba ve köylerimizi dolaşacağız diğer yandan da AK Parti’nin bu yeni döneminde Çanakkale’ye kazandıracağımız yeni projelerimizi halkımıza anlatacağız. 13 yılda yaptıklarımız yarınlarda yapacaklarımızın güvencesi ve teminatıdır. Çanakkale için yaptıklarımız ortada, yarın çok daha fazlasını yapmak için de hazırlıklarımızı, projelerimiz hazırladık. Yeni dönem için yeni projelerle Çanakkale’ye daha büyük yatırımlar kazandıracağız. Bu dönem Çanakkale’nin altın dönemi olacak”

“Bizim hedefimiz gönüllere girmektir”

“Çanakkale Savaşları’nın 100.yıldönümünü kutladığımız bugünlerde Çanakkale’ye yeni yatırımlar getirecek olmanın gurur ve heyecanını yüreklerimizde hissediyoruz” diyerek sözlerine devam eden İsmail Kaşdemir; “Biz gönüllere girmek istiyoruz. Bu konuda son derece samimiyiz. 7 Haziran’daki seçim AK Parti seçimleri değil, memleket seçimidir. Seçimlere kadar gün kenetlenme, birlik ve beraberlik günüdür. Artık daha fazla çalışma zamanıdır. Planlarımızı yaptık, çalışmalarımızı yaptık; 4 yıllık çalışmamızla herkese Çanakkale’de ve Türkiye’de gücümüzü bir kez daha göstereceğiz. Çanakkale’de yüzde 41 oyumuzu 7 Haziran akşamında çok daha yükseklere çıkartacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

“Güçlü bir siyasi iradeye ve vizyona sahibiz”

Kültür, turizm kenti Çanakkale yaratmak için, kentin değerlerini gelen misafirlere sunmak için ciddi adımlar atılacağını ifade eden İsmail Kaşdemir “Çanakkale, coğrafi ve kültürel açıdan bakıldığında Türkiye’nin en yaşanabilir, en huzurlu, Allah’ın yaşayanlara cömert davrandığı cennetten bir köşe. Sorunumuz, yaşadığımız problem ne olursa olsun, Kordon’a ulaştığımızda derdimizden kurtulduğumuz bir kent. Bu kent hepimize büyük bir huzur ve keyif vermekte. Yıllardan beri kendimizi tarif ediyoruz, üniversite kenti, turizm kenti, öğrenci kenti. Artık bu kavramların içini doldurma zamanımız geldi. Kültür, turizm kenti Çanakkale yaratmak için, kentin değerlerini gelen misafirlerimize sunmak için ciddi adımlar atacağız. Bunu yapabilmek için güçlü bir siyasi iradeye ve vizyona sahibiz. Kendimize göre değil de, Çanakkale’nin kültürel varlığına, değerlerine hizmet edebilecek adımlar atacağız. Kültürel dokumuzu ön plana çıkaracağız. Daha önce çalışmalarını başlattığımız birçok çalışma çok yakında yerli ve yabancı turistlerle birlikte halkımızın kullanımına açılacak” dedi.

“ÇOMÜ Tıp Fakültesi bölge’nin yıldızı olacak”

Çanakkale’de artık hiçbir konuşmanın Üniversite dikkate alınmadan yapılmadığının altını çizen  Kaşdemir; Üniversite’nin Çanakkale’nin vazgeçilemez bir gerçeği olduğunu belirtti: “Her konuşmamızda, geleceğe dönük her planlamamızda artık Üniversite var. Çanakkale’nin bir üniversite kenti olduğu bilinciyle hareket etme zorunluluğuyla hareket ediyoruz. Bu sebeple de Çanakkale’nin gözbebeği olan üniversitemize bugüne kadar hep destek olduk, sahip çıktık. Temelini attığımız ÇOMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nin bugün bir bloğu tamamlanmış durumda. İkinci kısımda 2016 yılı içerisinde hizmete açılacak. Yeni Üniversite yönetimi de bizim bu desteklerimizle ÇOMÜ Tıp Fakültesini bölgemizin yıldızı yapacaklardır. Yapımı devam eden Devlet Hastanesi binası ile birlikte Çanakkale’nin belki de 50 yıllık sağlık sorununu çözüleceğine inanıyoruz” dedi.

STK’ları yalnız bırakmadık, bırakmayız

Çanakkale’nin sosyal ve ekonomik gelişiminde Sivil Toplum Kuruluşlarının büyük önemi olduğunu belirten  Kaşdemir açıklamalarını şöyle bitirdi: “AK Parti hükümeti olarak tüm Türkiye’de olduğu gibi Çanakkale yerelinde de STK’lara büyük önem verdik. Bugün Çanakkale’ye ve Çanakkalelilere hizmet eden her STK’ya elimizi uzattık. Bugün Çanakkale’de faaliyet gösteren 870 STK’nın büyük çoğunluğuna ulaşmış durumdayız. Ticaret Odalarından Borsalarımıza kadar, Şehit Ailelerinden Engelliler, Roman Derneklerine kadar kimin sorunu varsa çözmek için yardımcı olduk. STK’lar bizim hemşerilerimizle buluşma noktasında elimiz, kolumuz oldular. Kimin nerede hangi sorunu varsa STK’larımızdan öğrendik. Engelli Derneklerine ayrı bir önem verdik. Yeni dönemde STK’larla varolan işbirliğimizi daha da arttırıp, yeni projelerle Çanakkale’nin sosyal yaşantısına destek olacağız.”

AYNALIPAZAR

Okumaya Devam Et
Tanıtım
Yorum Yapmak İçin Tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çanakkale

Biga’da okuyan öğrenciler de zamlardan nasibini aldı

Yayınlandı

-

Yayımlayan

Biga Belediyesi 2023 Eylül Ayı Meclis Toplantısında alınan kararla Biga şehir içi minibüsleri ile Biga Ağaköy otobüs ücretlerine zam geldi.

Biga Belediyesi Eylül ayı Meclis Toplantısı 05 Eylül Salı günü gerçekleştirildi. Biga şehir içi minibüsleri ile Biga Ağaköy otobüs ücretlerine yapılacak olan zam oy çokluğu ile kabul edildi. 11 Eylül 2023 Pazartesi günü itibari ile uygulanmaya başlanacak tarifeye göre;

Şehir içi minibüsleri sivil ulaşım bedeli 13TL

Şehir içi minibüsleri öğrenci ulaşım bedeli 10TL

Biga Ağaköy otobüsleri sivil ulaşım bedeli 25TL

Biga Ağaköy otobüsleri öğrenci ulaşım bedeli  18TL olarak belirlendi.

Kaynak: https://bigacarsambapostasi.com/

Okumaya Devam Et

Çanakkale

Çanakkale’de öğrenci taşıma ücreti 10 TL oldu

Yayınlandı

-

Yayımlayan

https://ulasim.canakkale.bel.tr/

Çanakkale Belediye Meclisi Eylül ayında yaptığı toplantıda toplu taşımaya zam kararı aldı.

Karar oy çokluğu ile alınırken, buna göre toplu taşımaya % 41 ile % 75 arasında değişen oranlarda zam yapıldı.

Şehir içi, Güzelyalı, Dardanos ve Çınarlı tam yolcu ücreti % 41,67’lik artışla 12 liradan 17 liraya, aynı hattaki öğrenci yolcu ücreti ise % 66,67 artışla altı liradan 10 liraya yükseldi.

Kampüs içi yolcu ücreti de yüzde 75 zamla iki liradan 3.50 liraya çıktı.

Okumaya Devam Et

Çanakkale

Nesrullah Yıldız: “ÇOMÜLÜ gençlerimize hayırlı olsun!”

Yayınlandı

-

Yayımlayan

Yüksek Öğretim Kurumu önceki hafta yaptuğu açıklamada 3 Nisan itibarıyla üniversitelerde uzaktan öğretimle birlikte isteyen öğrencilere devam şartı aranmaksızın sınıflarda yüz yüze eğitim verilebileceğini açıklamıştı.  Gözlerin çevrildiği Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Senatosu’nu hibrit eğitim konusundaki kararını verdi. 

Çanakkale Onsekiz Mart Universitesi, 17 Nisan 2023 itibari ile hibrit eğitime geçileceğini açıkladı. Daha önce üniversite öğrencilerinin bu süreçte çok yıprandığını ve üniversitenin gençlerin çağrısına kulak vermesi gerektiğini belirten Deva Partisi Çanakkale Milletvekili Aday Adayı Mimar Nesrullah Yıldız kararı memnuniyetle karşıladığını belirtti ve “Yanlıştan dönüldü” yorumunda bulundu.

Yıldız “Hibrit eğitimin ÇOMÜLÜ gençlerimize hayırlı olmasını diliyor, sonuna kadar yanlarında olduğumu belirtmek istiyorum” derken gençlere de seslendi: “İnanıyoruz umutlu mutlu yarınlara. Sizlerde umutla inatla inanın, en iyi eğitimi hak eden ülkem gençleri için çalışacağımızdan emin olun.”

 

Okumaya Devam Et

BU AY ÇOK OKUNANLAR