Bizimle İletişime Geçin

Çanakkale

Kaşdemir: “7 Haziran seçimlerinde, AK Parti Çanakkale’de çok büyük bir sıçrama yapacak.”

Yayınlandı

-

35346AK Parti Çanakkale Milletvekili adayı İsmail Kaşdemir, Çanakkale’nin AK Partinin kalesi olacağını söyledi. BU seçimlerde, yüzde 50-60 oy oranını yakalayacaklarını söyleyen Kaşdemir, “Bunu kendime hedef olarak koydum” dedi.

Çanakkale’de Cumartesi günü seçim startını veren AK Partide, 2. Sıra milletvekili adayı İsmail Kaşdemir, 7 Haziran seçimlerinde AK Partinin oy patlaması yapacağını söyledi. Genel merkezin aday seçiminde belli kriterlere göre hareket ettiğini söyleyen Kaşdemir, “Tüm aday adayı arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Çünkü onların katkısı, onların mücadelesi bize güç vermiştir. Tabi AK Parti Genel Merkezi çeşitli değerlendirmeler sonucunda bir nihai sonuca vardı ve listeyi açıkladı. 81 vilayetteki tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Bugün Çanakkale’de ‘Bismillah’ dedik ve bir giriş yaptık. Diğer milletvekili adayı arkadaşlarımla birlikte. Öncelikli olarak Çanakkale, hep ifade ettiğimiz gibi, Türkiye’de marka değeri en yüksek ve herkesin kendinden bir şey bulduğu, kabul ettiği, toplumsal mutabakatın sağlandığı ve milletin tümünün asgari müştereği diyebileceğimiz bir coğrafya. Biz Çanakkale gibi önemli bir kentin milletvekili olmanın sorumluluğunu hep omuzlarımızda hissettik. Çanakkale ruhu, şuuruyla Çanakkale Milletvekilliği yapmaya gayret gösterdik. Çalışmalarımızda Çanakkale’nin kahraman şehitlerini, kahraman gazilerini hafızalarımızda hep canlı tuttuk ve onlar için bu mücadeleyi, bu çalışma temposunu yakalamaya gayret gösterdik. Çanakkale Milletvekilliği bir insanın yapabileceği en onurlu işlerden bir tanesidir. Çanakkale gibi bir coğrafyanın, Çanakkale gibi bir kahraman şehrin milletvekilliğini yapmak da bizim beşer olarak yaşayabileceğimiz en ulvi heyecandır, en yüce makamdır, en güzel çalışma şeklidir. Her zaman Çanakkaleli olmanın avantajını yaşadık. Bir sonraki dönemde inşallah çok güzel bir oyla Ankara’ya gittiğimizde Çanakkale’ye çok çok daha büyük hizmetlerimiz olacaktır. Bugüne kadar bir çok hizmetimiz oldu ama yetmez. Çanakkale’ye ne yapsak azdır. Ne kadar çok çalışılsa azdır. Biz Çanakkale’ye daha çok hizmet üretmek, daha çok katma değer kazandırmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Çanakkale’nin, AK Partinin kalesi olabilecek potansiyeli olduğunu da söyleyen Kaşdemir, “Aslında Çanakkale AK Parti gibi düşünen, AK Parti gibi hisseden AK Partinin kalesi olabilecek, AK Parti anlayışının hakim olabileceği bir yerdir. Çünkü Çanakkale halkı demokrattır, muhafazakardır. Milli ve manevi değerlerine bağlıdır. AK Parti de hem demokrat hem muhafazakar bir parti. Milli ve manevi değerlerine sonuna kadar saygılı ve bağlı bir parti. Baktığımızda geçmişte 40 50 yıl önce demokrat parti, yani Menderes ruhu, o bizim takip ettiğimiz yol, buralarda yüzde 60-64’ler civarında oy almış. Bu şu demektir; Biz Çanakkale’de o cevheri, o damarı yakaladığımız zaman, mutlaka ve mutlaka yakalayacağız, inşallah buralarda yüzde 50, yüzde 60’ları yakalayacağımıza inanıyorum. Bunu kendime hedef olarak koyuyorum. Çünkü bu millet çalışanı seviyor. Bu millet kendine saygı duyanı seviyor. Bu millet, kendisi gibi düşüneni, kendisi gibi giyineni, kendisi gibi yiyen içeni seviyor. Bu millet kendi değerlerine küfretmeyen, milli ve manevi değerlerine saygılı olanı seviyor. Biz de bu memleketin bir evladıyız. Benim ailem Biga’nın bir köyünde hala çiftçilik yapmakta. Ben yatılı okullarda hayatımı geçirmiş bir insanım. Bu şartlarda milletvekili olmuşum. AK Parti milletvekili olmuşum. Başka partilerde bu şekilde milletvekilliği verilmez ve yaptırılmaz insana. AK Parti bu milletin, bu toplumun partisidir. 77 milyonun tamamını kucaklayan partidir. Herkesin kendisinden bir şeyler bulabileceği bir partidir. Ben iddia ediyorum, 7 Haziran seçimlerinde, AK Parti Çanakkale’de çok büyük bir sıçrama yapacak. Bu güne kadar belki de buluşmakta geç kaldığımız halkımızla buluşacağız. Ve çok büyük bir oy patlamasıyla Ankara’ya döneceğiz. Ben umut ediyorum ki, Çanakkale savaşlarının 100. Yıl dönümünde, Çanakkale ruhuna sahip çıkan AK Partiye, Çanakkale ruhuna sahip çıkan Çanakkaleliler de sahip çıkacaktır. Çanakkale ruhunun temsilcileri aslında geç kalınmış o güçlü buluşmayı yaşayacaklardır. Biz diyoruz ki, Çanakkale ruhu bu topraklarda hakim olacak, Çanakkale ruhunun temsilcisi de bu memlekette AK Partidir” diye konuştu.

İHA

Okumaya Devam Et
Tanıtım
Yorum Yapmak İçin Tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çanakkale

Biga’da okuyan öğrenciler de zamlardan nasibini aldı

Yayınlandı

-

Yayımlayan

Biga Belediyesi 2023 Eylül Ayı Meclis Toplantısında alınan kararla Biga şehir içi minibüsleri ile Biga Ağaköy otobüs ücretlerine zam geldi.

Biga Belediyesi Eylül ayı Meclis Toplantısı 05 Eylül Salı günü gerçekleştirildi. Biga şehir içi minibüsleri ile Biga Ağaköy otobüs ücretlerine yapılacak olan zam oy çokluğu ile kabul edildi. 11 Eylül 2023 Pazartesi günü itibari ile uygulanmaya başlanacak tarifeye göre;

Şehir içi minibüsleri sivil ulaşım bedeli 13TL

Şehir içi minibüsleri öğrenci ulaşım bedeli 10TL

Biga Ağaköy otobüsleri sivil ulaşım bedeli 25TL

Biga Ağaköy otobüsleri öğrenci ulaşım bedeli  18TL olarak belirlendi.

Kaynak: https://bigacarsambapostasi.com/

Okumaya Devam Et

Çanakkale

Çanakkale’de öğrenci taşıma ücreti 10 TL oldu

Yayınlandı

-

Yayımlayan

https://ulasim.canakkale.bel.tr/

Çanakkale Belediye Meclisi Eylül ayında yaptığı toplantıda toplu taşımaya zam kararı aldı.

Karar oy çokluğu ile alınırken, buna göre toplu taşımaya % 41 ile % 75 arasında değişen oranlarda zam yapıldı.

Şehir içi, Güzelyalı, Dardanos ve Çınarlı tam yolcu ücreti % 41,67’lik artışla 12 liradan 17 liraya, aynı hattaki öğrenci yolcu ücreti ise % 66,67 artışla altı liradan 10 liraya yükseldi.

Kampüs içi yolcu ücreti de yüzde 75 zamla iki liradan 3.50 liraya çıktı.

Okumaya Devam Et

Çanakkale

Nesrullah Yıldız: “ÇOMÜLÜ gençlerimize hayırlı olsun!”

Yayınlandı

-

Yayımlayan

Yüksek Öğretim Kurumu önceki hafta yaptuğu açıklamada 3 Nisan itibarıyla üniversitelerde uzaktan öğretimle birlikte isteyen öğrencilere devam şartı aranmaksızın sınıflarda yüz yüze eğitim verilebileceğini açıklamıştı.  Gözlerin çevrildiği Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Senatosu’nu hibrit eğitim konusundaki kararını verdi. 

Çanakkale Onsekiz Mart Universitesi, 17 Nisan 2023 itibari ile hibrit eğitime geçileceğini açıkladı. Daha önce üniversite öğrencilerinin bu süreçte çok yıprandığını ve üniversitenin gençlerin çağrısına kulak vermesi gerektiğini belirten Deva Partisi Çanakkale Milletvekili Aday Adayı Mimar Nesrullah Yıldız kararı memnuniyetle karşıladığını belirtti ve “Yanlıştan dönüldü” yorumunda bulundu.

Yıldız “Hibrit eğitimin ÇOMÜLÜ gençlerimize hayırlı olmasını diliyor, sonuna kadar yanlarında olduğumu belirtmek istiyorum” derken gençlere de seslendi: “İnanıyoruz umutlu mutlu yarınlara. Sizlerde umutla inatla inanın, en iyi eğitimi hak eden ülkem gençleri için çalışacağımızdan emin olun.”

 

Okumaya Devam Et

BU AY ÇOK OKUNANLAR