Bizimle İletişime Geçin

Kullanım Koşulları

Söz konusu şartları okumamış veya okumuş olup da bunlara uygun davranmamış olmanızdan kaynaklanabilecek olan her türlü maddi ve manevi zarara ilişkin talebinizden www.comuhaber.com web sitesi’nin, bu sitedeki her türlü içeriğin hazırlayıcılarının, çalışanlarının, www.comuhaber.com’un yetkilendirdiği kişi ve kuruluşların hiçbir hukuki ve cezai sorumluluğu bulunmamaktadır.

Sayfalarımızda yayınlanan haberler, kaynak gösterilerek ve ilgili sayfaya link verilerek yayınlanmaktadır. www.comuhaber.com’un kendi hazırladığı haberleri sayfalarında yayınlamak isteyen internet siteleri herhangi bir izne gerek olmadan ancak haberin yayınlandığı sayfamızı kaynak göstermek koşuluyla haberleri yayınlayabilirler.

www.comuhaber.com web sitesinde yer alan her türlü bilgi, haber ve görsel, güvenilirliği genel teamüller çerçevesinde kabul edilen kaynaklardan elde edilerek derlenmiş olup, doğrulukları ve yeterlilikleri hiç bir şekilde www.comuhaber.com tarafından garanti edilmemektedir.

www.comuhaber.com web sitesinde yer alan bilgi, haber, değerlendirme, yorum, görsel, istatistiki şekil ve değerlerin kullanımı sonucunda doğabilecek doğrudan veya dolaylı maddi ve/veya manevi menfi ve/veya müsbet zararlardan ve olası sair zarar ve masraflardan dolayı www.comuhaber.com’un hiç bir şahsi, hukuki ve cezai sorumluluğu mevcut değildir.

www.comuhaber.com sayfalarında yayınlanan köşe yazıları, söyleşiler ve herhangi bir içeriğe yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. www.comuhaber.com’un hiçbir hukuki ve cezai sorumluluğu bulunmamaktadır.

www.comuhaber.com web sitesi’ne girmeden önce yukarıdaki uyarı ve beyanları okumuş olduğunuz farz ve tarafınızca kabul edilmekle bu hususta herhangi bir anlaşmazlık, iddia ve talep olduğu takdirde, iş bu web sayfasında yazılı bulunan bu ibarelerin ve www.comuhaber.com’a ait diğer tüm bilgisayar kayıtlarının tek ve gerçek münhasır delil olarak Çanakkale Mahkemeleri ve İcra ve İflas Dairelerinin yetkisine sunulacağı www.comuhaber.com tarafından beyan ve işbu www.comuhaber.com Web Sitesi’ne giren kişi(ler), kuruluş(lar) tarafından kabul ve taahhüt edilir.