BİRİM HABERLERİ

Laçiner, mazeretsiz ders işlemediği için soruşturma geçiriyor

Yayınlandı

-

Serbest kaldıktan sonra gözaltına alındığı için derslerine giremediğini söyleyen Laçiner’in Uluslararası İlişkiler Bölümü’ndeki derslerine haftalarca mazeretsiz girmediği ve bu sebeple hakkındaki soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Çanakkale’de düzenlenen Fetullahçı Terör Örgütü’ne yönelik operasyon kapsamında gözaltına alınan sonrasında hakkında yurt dışına çıkış yasağı konarak serbest kalan Laçiner’in yaptığı açıklama şaşırttı.

Çanakkale’de İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakcılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen Fetullahçı Terör Örgütü operasyonunda aralarında ÇOMÜ eski Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçiner’in de bulunduğu 28 kişi gözaltına alınmıştı. İfade işlemleri tamamlanan şüphelilerden 23’ü çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken aralarında ÇAGİAD eski başkanı Hikmet Sezen’in bulunduğu 5 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Laçiner’e ayrıca yurt dışına çıkış yasağıda konuldu.

Serbest kaldıktan sonra yaptığı ilk açıklamada gözaltına alındığından dolayı üniversitede derslere giremediğinden bahseden Laçiner’in aslında dönem başından bu yana Uluslararası İlişkiler Bölümü’ndeki derslerine haftalarca mazeretsiz girmediği ve bu sebeple hakkındaki soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

 

 

2 Yorum

  1. nesip

    31 Aralık 2015 at 18:07

    Pazartesi ders yok finaller başladı, akademik takvimden bi haber

  2. Yoklamacı

    02 Ocak 2016 at 10:46

    Ne zaman girdi ki. Hamit de girmedi. Diğer benzeri de girmedi. Asistanları derslere sokuyorlar. Ayıptır. Derse giriyorum diye aldığınız paralar haramdır. BU memlemeketin çocuklarına yazıktır. Dönemin başından beri geçen 12 hafta içinde laçiner 12 kez derse girmedi. 6 kez okula geldi ve Oda odasında oturdu. Hamit 12 hafta içinde 3 kez derse girdi. Birde vatandan milletten bahsederler.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BU AY ÇOK OKUNANLAR

Exit mobile version